Etiquetas

, ,

Продукти:
1 пакет цветен желатин /с вкус на ягода,портокал,череша …/
2 пакета натурален желатин на прах
200 мл вода,натурален сок или мляко
300 г захар
мазнина за формите

Приготвяне:
1.Всички продукти смесваме в съд .Загряваме при непрекъснато разбъркване ,като внимаваме да не заври сместа.
2. Намазваме силиконови форми с мазнина./Може да използвате такива с различни форми на плодове,звездички …/
3. Наливаме изстиналата смес и поставяме в хладилник минимум 12 часа.
4. Освобождаваме от формите и овалваме бонбонките в кристална захар.

източник: Webos fritos

Gominolas

Ingredientes:
1 sobre de gelatina de sabor
2 sobres de gelatina neutra en polvo
200 ml de agua, zumo o leche
300 gr de azúcar
Algo más de azúcar para el acabado final
Aceite de girasol para engrasar el molde

Preparación tradicional:
1. Poner los ingredientes en un cazo a fuego suave, procurando que no hierva, y remover continuamente, durante unos diez minutos.
2. Pincelar con aceite de girasol los moldes pequeños de silicona.
3. Verter la mezcla en los moldes suavemente, y dejar reposar 12 horas a temperatura ambiente.
4. Desmoldar y pasarlas por azúcar.

Webos fritos

Anuncios