Etiquetas

,

по рецептата на Венс/Гответе с мен

цитирам :
продукти :
2 бр. яйца
1 ч.ч. захар
3 /4 ч.ч.олио / или равни части краве масло и олио /
10 гр. бакпулвер
2 ч.ч. брашно
1 ч.л.канела
2 ч.ч. нарязани на дребно ябълки
ванилия
пудра захар / за поръсване /

Приготвяне : Яйцата се разбиват добре със захарта.Прибавят се постепенно олиото , канелата , ванилията , бакпулвера и брашното.Накрая се прибавят ябълките. Тестото се изсипва в намаслена тавичка. Сладкишът се пече в предварително загрята фурна при температура 180 градуса.След изпичане се поръсва с пудра захар.

Забележка : Тестото на този сладкиш е по – гъсто от кексовото.Много бърз и лесен за приготвяне сладкиш.

About these ads