По рецепта на Р.Вагенщайн/”Моята кухня”/Тази чудесна супа може да се направи от всякакви комбинации от месои зеленчуци.И така…моите Продукти за 4 порции: 200 гр. пилешки гърди,1 малък морков, 1 малкакраставица,1 ч.чаша китайски оризови/стъклени/спагети,5 чаши силен пилешки бульон ии кубче концентриран,1/2 ч.л. сол,1 с.л. соев сос,1 и 1/2 с.л. ябълков или винен оцет,2 с.л. червено вино,2 с.л. царевично нишесте,размито с малк студена вода,2 с.л. оио,1/2 ч.л. лют червен пипер,прясно смлян чер пипер/поцелание 50 гр. китайски сушени гъби,нарязани листа и стръкове целина,нарязана на кръгчета чорбадциска чушка от туршия/. Време за приготвяне: 25 мин. Предварителна подготовка:Нарязвам моркова,необелената краставица и месото с остър нож на ивички като кибритени клечки.Смесвам месото с малко нишесте,сол и 1 с.л. червено вино.Накисвам начупените стъклени спагети и сушените гъби в студена вода.Готвене: В тенджера загрявам на средно силен огън олиото и запържвам моркова.Сипвам бульона,добавям месото и гъбите и варя десетина минути.Добавям всички останали съставки/без целината/ и варя още 1-2 мин.Зеленчуците трябва да останат хрупкави.Добавям целината и сервирам супата гореща.

Anuncios