След един чудесен обяд с приятели испанци и след няколко часа разговори за българска и испанска кухня се убедих ,че и на Пиринеите могат да приготвят агнешки дреболийки…Сдобих се и аз с няколко торбички от този деликатес ,според мадридчаните-Силвия и Луис….разбира се от техния фризер …Вземай,вземай….ми викат….тук по този край никога няма да ги намериш ….Поради трудното им почистване обикновено по месарниците ги изхвърлят…и така….под зоркото им око ги направих.

Нищо сложно…След като ги размразих,ги подсуших много добре.Загрях олио в дълбок тиган/понякога испанците използват нещо различно от зехтин Grin/.Внимателно пусках чревцата,а след тях и момиците в сгорещената мазнина…като веднага похлупвах с капак /да не се изгоря от пръските мазнина /.Посолих ги след изваждането им…”Ароматът”,който се носи предполага дълго проветряване на къщата,но вкусът им е …божествен….А колко вино изпиват само… !

add to del.icio.us :: Add to Blinkslist :: add to furl :: Digg it :: add to ma.gnolia :: Stumble It! :: add to simpy :: seed the vine :: :: :: TailRank :: post to facebook