Продукти за 4 порции:
600 гр. кайма /смес или телешка
2 с.л. нарязан магданоз
1 средна глава лук
1 жълтък
8 тънки парченца сирене моцарела/или кашкавал
олио за пържене
брашно,яйца и галета за панировката
сол,черен пипер и 8 тръбички макарони

Приготвяне:
❧В купа смесваме каймата,магданоза,жълтъка и нарязания на ситно лук.Подправяме със сол и чер пипер и омесваме добре.
❧Разделяме каймата на 8 топки.Притискаме с длан всяка от тях и поставяме в нея парченце сирене/кашкавал.
❧Оформяме на котлетче.В горната му част поставяме тръбичка макарон.
❧Така приготвени ги панираме ,като първо топим в брашно,разбито яйце и накрая в галета.
❧Сервираме ги със спагети или със салата.

❧рецептата е от испанско готварско списание ❧

Anuncios